X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă victorie pentru „voievozi” (FOTO)

20 feb. 2017,, 17:45   Sport
5542 0

Pe data de 18-19 februarie în municipiul Bălţi a avut loc Turneu Naţional la Muay Thai, organizat de Asociaţia de Kickboxing şi Muay Thai din Bălţi şi Clubul Sportiv „Adrenalin Gym”.

La această frumoasă competiție au participat circa 120 de sportivi din diferite regiuni ale ţării.

Pentru prima dată la o asemenea probă au concurat 9 sportivi de la Federaţia "Voievod", care au avut o evoluţie destul de bună, cîştigînd trei medalii de aur, cinci de argint şi una de bronz.

Cea mai bună evoluţie au avut-o sportivii: Bucliş Bogdan la categoria de 32 kg, Niţa Vasile 75 kg, învingînd prin nokaut şi desigur Deleu Nicolae la categoria 56 kg, care s-a clasat, de asemenea, pe locul 1.

Pentru sportivii „voievozi” această competiţie a fost o experienţă utilă în formarea lor ca sportivi de performanţă, deoarece au avut ca adversari luptători destul de experimentaţi.

„Voievozii” sînt motivaţi să participe la diferite turnee, la diferite probe sportive, care au tangenţe cu stilul de Lupta Naţională „Voievod”, pentru a căpăta mai multă experienţă şi a reprezenta demn Republica Moldova la competiţiile europene şi mondiale, care se vor desfăşura în curînd.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?