Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Combinatele școlare sînt verificate

20 feb. 2017,, 14:30   Capitala
2210 0

În urma mai multor plîngeri parvenite la Direcția generală sănătate, Primăria Chișinău a dispus începerea verificărilor în cele cinci combinate școlare existente, informează NOI.md.

Potrivit unei dispoziții semnate de primarul general, Dorin Chirtoacă, astăzi se dă start controalelor în întreprinderile municipale de prestare a serviciilor de alimentație în școli. Verificările vizează combinatele: „Rîșcani - ȘC”, „Liceist”, „Bucuria – EL”, „Adolescența” și „Combinatul alimentar școlar”. Aceste întreprinderi prestează servicii de alimentație pentru 132 de școli din capitală.

Verificările vor fi efectuate de o comisie municipală, din care fac parte reprezentanți ai subdiviziunilor de profil, inclusiv din domeniul sănătății, educației, resurselor umane, auditului intern, serviciului de sănătate publică. Scopul acestor controale este urmărirea activității agenților economici privind calitatea și legalitatea serviciilor prestate, dar și managementul resurselor umane din cadrul acestor entități.

Controalele vor dura pînă la sfîrșitul lunii martie, iar rezultatele acestora vor fi făcute publice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?