Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moldova va lansa cursa aeriană directă spre Kazahstan

18 feb. 2017,, 12:00   Economie
3116 1

Moldova preconizează să lanseze o cursă aeriană directă spre Kazahstan.

Acest lucru a fost declarat de către ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova, Iurie Chirinciuc, la reuniunea cu consulul general al Kazahstanului în Republica Moldova, Igor Musalimov, la care părțile au discutat despre dezvoltarea relațiilor bilaterale în domeniul transporturilor, relatează NOI.md.

Potrivit informațiilor parvenite de la Ministerul Transporturilor din Moldova, consulul Kazahstanului a salutat ideea de a deschide cursa aeriană directă între Moldova și Kazahstan, menționînd că această problemă va fi discutată în cadrul următoarei ședințe a Comisiei mixte moldo-kazahe.

Părțile au convenit că o ședință a Comisiei Mixte în domeniul transporturilor va avea loc în luna aprilie-mai a anului curent pentru a fi soluționate mai multe probleme apărute între timp.

De asemenea, Iurie Chirinciuc și Excelența Sa, Igor Musalimov au vorbit și despre eliberarea licențelor de transport dintre R.M. și Kazahstan.

La final, cei doi oficiali au dat asigurări că relațiile dintre Republica Moldova și Kazahstan vor rămîne și pe viitor la fel de bune, așa cum sînt și în prezent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?