Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Rusia 'nu este dezamăgită' de cum decurge relația bilaterală cu SUA

18 feb. 2017,, 03:30   Externe
3553 1

Kremlinul 'nu este dezamăgit' de felul în care decurg relațiile dintre Rusia și SUA de cînd Donald Trump a preluat mandatul prezidențial, iar o evaluare a viitorului relației bilaterale poate fi făcută doar după o întîlnire a liderilor de la Moscova și Washington, a declarat purtătorul de cuvînt al președinției ruse, citat de Reuters.

'N-am privit niciodată realitatea prin ochelari cu lentile roz, nu ne-am făcut iluzii, deci nu sînt motive să fim dezamăgiți', a declarat purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în cadrul unei conferințe de presă.
Peskov fusese întrebat dacă Kremlinul se simte dezamăgit de faptul că nu se înregistrează progrese în vederea îmbunătățirii legăturilor cu SUA de la învestirea lui Donald Trump.

Noul președinte american promisese în campania electorală că va face eforturi să reconstruiască relația cu Rusia.

'Încă nu au existat contacte substanțiale între cei doi lideri. Nu se știe cînd se va întîmpla asta. Probabil abia după ce vor discuta va fi clar în ce privințe vor continua să existe diferențe semnificative și dacă e posibil să descoperim zone unde putem coopera', a spus purtătorul de cuvînt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?