Vocea diasporei

Focuri de armă la o benzinărie (VIDEO)

Focuri de armă la o benzinărie (VIDEO)

(UPDATE 16:34) ”Este vorba despre șeful unui magazin de piese auto. Probabil se fac și reparații auto acolo. E lîngă stația PECO. El a efectuat mai multe împușcături și din cîte cunosc sînt și persoane rănite, nu doar persoana decedată. Vom porni dosar, dar urmează să stabilim pe care articol. Autorul focurilor de armă încă nu a fost reținut”, a declarat pentru Deschide.MD, procurorul adjunct al Municipiului Chișinău, Corneliu Bratunov.

(UPDATE 15:56)”Bărbatul a fost împușcat în spatele unei stații PECO, dar deocamdată din informațiile pe care le avem, incidentul s-ar fi produs la o vulcanizare din apropiere”, a mai spus Jovmir după un apel de precizare.

Șeful unei vulcanizări din Stăuceni a împușcat mortal un bărbat care a venit la el cu reglări de conturi. Incidentul s-a produs acum 10 minute. Victima era însoțită de alte două persoane. În urma scandalului, șeful vulcanizării a efectuat mai multe împușcături, spun sursele Deschide.MD. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir a declarat pentru Deschide.MD că incidentul s-a produs pe strada Alexei Mateevici, 46 din comuna Stăuceni, acolo unde ar fi, de fapt, o vulcanizare și nu o stație PECO. 

”Șeful vulcanizării a efectuat o împușcătură în direcția celor trei bărbați, în urma căreia unul a murit”, a declarat Jovmir.
 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Вадим 18 feb. 10:54

Какое информативное видео!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu