X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

A fost anihilată o grupare infracțională (VIDEO)

16 feb. 2017,, 14:30   Societate
3768 0

Poliția a reținut un grup de indivizi implicați în furturi din bancomate, atît pe teritoriul Republicii Moldova, cît și pe cel al Ucrainei și Rusiei, transmite NOI.md.

În urma unor măsuri speciale de investigații s-a stabilit că indivizii intenționau să comită o infracțiune pe teritoriul regiunii Odessa, Ucraina, informație transmisă autorităților Ucrainei.

Datorită documentării și monitorizării timp de patru luni, în comun cu serviciile operative din regiunea Odessa, a fost posibilă reținerea în flagrant delict în orașul Odessa a cinci membri ai grupului infracțional, cu vîrste cuprinse între 25 și 36 de ani, originari din Găgăuzia, domiciliați în raionul Ceadîr-Lunga, Republica Moldova. Aceștia au reușit să sustragă dintr-un bancomat amplasat pe teritoriul unei întreprinderi din orașul Odessa mijloace bănești în sumă de 2 milioane de grivne ucrainești, 2400 de dolari și 650 de euro.

Suspecții au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare atît pe teritoriul Republicii Moldova, cît și în Federația Rusă. Ei și-au recunoscut vina, fiind reținuți pentru 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?