Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Un fost liberal-democrat se alătură echipei lui Șalaru

16 feb. 2017,, 10:56   Politică
4309 6

Fostul deputatul PLDM Călin Vieru se va alătura proiectului politic inițiat de Anatol Șalaru – Partidul Unității Naționale, comunică NOI.md.

Anunțul a fost făcut de Șalaru în cadrul unei emisiuni televizate la TVR. „Am discutat ieri cu Călin Vieru, care și-a exprimat dorința de a fi membru de partid, de a pune umărul la crearea PUN. Sînt mulți din PLDM care se simt trădați, nu s-au regăsit în actuala scenă politică și și-au exprimat dorința să vină la PUN”, a relatat Șalaru.

Fostul liberal a precizat că și-ar dori ca și președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, să se alăture echipei sale după ce își va încheia mandatul. Șalaru a mai dat de înțeles că poartă discuții și cu alți politicieni, pentru a-i convinge să adere la partidul său.

„Astăzi nu mă interesează să aduc deputați în PUN, deoarece deputații sînt trimiși de partid. Acolo nu sînt oameni de bază într-un partid, în partid sînt personalități. Vom avea un consiliu al seniorilor, aceștia și-au dat acordul să vină să ne consulte referitor la problemele principale”, a menționat fostul liberal.

Menționăm că omul de afaceri Călin Vieru a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova între anii 2009 și 2010. În 2011 acesta părăsit formațiunea liberal-democrată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?