Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Liderul fracțiunii PCRM comentează eventualele plecări ale unor deputați

16 feb. 2017,, 09:47   Politică
6486 5

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Inna Şupac, liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), a fost întrebată despre discuțiile neoficiale privind noi plecări de deputaţi din diferite fracţiuni și dacă crede că se va încerca şi atragerea de deputaţi din fracţiunea comuniștilor.

„Mă îndoiesc că un astfel de atac va fi repetat din nou în raport cu fracțiunea PCRM. În primul rînd, astăzi în grupul nostru parlamentar într-adevăr au rămas cei mai persistenți și onești deputați, care au reușit să evite tentația de a deveni trădători ai camarazilor lor și ai alegătorilor. În al doilea rînd, în nici un fel nu poate să fie admirată soarta celor care au cedat și au plecat sub protecția majorității parlamentare oligarhice”, a precizat Șupac.

Potrivit ei, „în ciuda independenței declarate și imitaţia de independență, dezertorii (nu contează din care fracțiune), absolut toți arată slujitori ascultători ai proprietarului care i-a cumpărat”. „Un șurubel mic în mașina pentru voturi. Și se pare că în viitorul apropiat, procesul de distrugere a persoanelor vizate se va termina complet – nu din senin au apărut zvonuri că dezertorii în mod oficial vor anunța fuziunea cu Partidul Democrat. Și, indiferent că ar fi umilitor chiar și pentru ei, nu vor scăpa.

Opinia lor, se pare că nimeni acolo nu o mai cere. Și la o astfel de umilire, doar de dragul averii, nu toată lumea este gata să meargă. Prin urmare, nu cred că în fracțiunea comunistă vor fi surprize în această privință”, a conchis Șupac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?