Un fost opozant al guvernării, convins că situația în țară s-a îmbunătățit (VIDEO)

Un fost opozant al guvernării, convins că situația în țară s-a îmbunătățit (VIDEO)

Guvernul Filip trebuie lăsat să muncească în continuare, se arată convins fostul administrator al Zonei Economice Libere „Bălți” Marin Ciobanu, citat de NOI.md.

Deși a fost unul dintre opozanții înrăiți ai regimului de la guvernare, susținînd protestele antiguvernamentale din 2015-2016, Marin Ciobanu spune că și-a schimbat opinia. Potrivit lui, în decursul unui an decidenții politici au reușit să stabilizeze țara și să o repună pe făgașul normalității.  

„Evoluțiile pozitive care au avut loc în acest an sînt o consecință directă a eforturilor pe care le-a întreprins Guvernul pentru stabilizarea țării, lucrurile au evoluat într-o direcție bună, Moldova a încheiat un acord cu FMI, țara noastră a devenit mai credibilă în ochii investitorilor. Problemele atestate în 2015 în ZEL Bălți au fost soluționate. Mai multe companii internaționale și-au anunțat disponibilitatea de a investi în țară”, a declarat astăzi în cadrul unui briefing Ciobanu, care este în prezent președintele Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare.

În opinia omului de afaceri, actuala guvernare trebuie lăsată să-și realizeze angajamentele. „Avem nevoie cu toții de o perioadă în care să creștem și să ne dezvoltăm. Investițiile nu vor veni într-o țară în care nu există stabilitate, predictibilitate și reguli clare pentru business. Avem numai de pierdut dacă situația în țară va fi incertă, dacă societatea va fi măcinată de conflicte, iar situația politică va fi instabilă”, a adăugat Ciobanu.

Menționăm că Marin Ciobanu a susținut public demersurile Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” de mobilizare și organizare a protestelor stradale împotriva guvernării. În aprilie 2016 Ciobanu a fost demis de Executiv din funcția de administrator al ZEL „Bălți”, din cauză că se implică prea mult în politică, după cum a argumentat premierul Filip. Ulterior, Marin Ciobanu a preluat conducerea Partidului „Lege și Dreptate”.
 
 Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu8 comentari

Bob 20 feb. 02:19

Это заявление говорит лишь о том что чувака купили, а этот факт в свою очередь говорит о том что Плаха уже начал готовится к выборам по одномандатным округам. Думаю что купят не одного политика, примара и других разных чиновников в районах страны.

Levon 16 feb. 14:07

Интересно, этот Марин Чобану знает какую статью от его имени написали добродетели?

anatolie 16 feb. 08:26

este un moldovan adevarat sa fie neamurile mindre de asa om pentru el crocodili zboara daca asa zice seful

123 15 feb. 17:55

ce repede se vind.rusine

Надежда 15 feb. 16:13

Думается ,что предыдущие речи не очень кормят,"А КУШАТЬ ХОТИТСЯ"

ссср 15 feb. 14:51

видать нормально пресанули, хотя это черта местного пошиба

POPUTNII VETER 15 feb. 14:19

KAK BISTRO PROZREL, A GLAVNOE POCHUVSVOVAL---ZA SKOLKO???PRODAL DUSHONKU...

JB 007 15 feb. 13:22

Nui clar cea vazut ?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load