Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

"Barcelona” a suferit o înfrîngere usturătoare la Paris (VIDEO)

15 feb. 2017,, 11:10   Sport
3967 0

Clubul „Paris Saint Germain” ( PSG) a învins categoric „Barcelona” în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor (LC).


Disputa, care a avut loc la Paris în seara zilei de 14 februarie, s-a încheiat cu scorul de 4:0 în favoarea gazdelor. Atacatorul PSG Angel Di Maria a format o dublă, relatează NOI.md.

Echipa „Barcelona”, considerată favorită în meciul cu PSG, din primele minute le-a permis parizienilor să creeze momente periculoase la propria poartă. Extratereștrii (porecla fotbaliștilor „Barcelona” – nota red.) mai că nu au ratat deja în primele minute, dar portarul german Marc ter Stegen și-a salvat colegii în mod repetat. Cu toate acestea, în momentul creat de atacatorul PSG Angel Di Maria, nici un portar de cea mai înaltă clasă nu ar fi putut face nimic.



Lovitura de pe careul de pedeapsă a fost una fatală pentru Marc ter Stegen, care doar a urmărit cu privirea mingea care a ajuns în colțul de sus al porții. Înainte de pauză parizienii și-au sporit avantajul după un atac momentan al jucătorilor PSG Marco Verratti și Julian Draxler. Cel din urmă a primit o pasă de la partener, a intrat în careul de pedeapsă și a marcat de la o distanța de 20 de metri un gol în colțul îndepărtat al porții lui Marc Ter Stegen.

În cea de-a doua rundă oaspeții din Catalonia nu și-au mai revenit, cu toate că au avut avantajul în posesia mingii. Deja în minutul 55, argentinianul Angel Di Maria a marcat de două ori atunci cînd jucătorii de la „Barcelona” se așteptau cel mai puțin, direct în vinclu, după care scorul a devenit 3:0 în favoarea PSG. Dar aici înfrîngerea extratereștrilor nu s-a încheiat. Cu 20 de minute înainte de sfîrșitul meciului atacantul PSG Edinson Cavani l-a lăsat fără ocupație pe portarul clubului „Barcelona” și a stabilit scorul final de 4:0. Catalanii au fost puși într-o situație dificilă, deoarece în returul programat pentru 8 martie la Barcelona ​​aceștia vor trebui să înscrie cel puțin cinci goluri în poarta PSG.

Într-un alt meci din Champions League, care a avut loc la 14 februarie, clubul „Benfica” a surclasat la Lisabona echipa germană „Borussia” cu un scor de 1:0. Unicul gol al meciului a fost înscris de către legionarul grec al clubului „Benfica” Konstantinos Mitroglou. Fotbaliștii de la „Barcelona” ar fi putut să-și ia revanșa, dar atacantul echipei german Pierre-Emerick Aubameyang nu a realizat un penalti în minutul 58-lea al meciului.

Alte 12 echipe vor începe în curînd lupta pentru pătrimile de finală ale Ligii Campionilor. Astăzi, 15 februarie, „Bavaria” s-a întîlnit cu „Arsenal” Londra, iar clubul spaniol „Real” – cu „Napoli”. Săptămîna viitoare „Monaco” va găzdui „Manchester City”, „Atletico” va juca la Madrid cu clubul „Bayer”, „Juventus” va găzdui la Torino „Porto”, iar debutantul LC „Leicester” va concura cu clubul spaniol „Sevilla” .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?