Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

McGregor se va bate cu Mayweather! Meciul pe care mulți vor să-l vadă

15 feb. 2017,, 03:30   Sport
3345 0

Presa din Irlanda, tara de origine a lui McGregor, anunță ca cele 2 tabere au ajuns la un acord pentru ca meciul sa aibă loc.

Conor McGregor și Floyd Mayweather au ajuns la o înțelegere de zeci de milioane de dolari pentru a se lupta în ring, anunță The Irish Sun. După luni de negocieri, reprezentanții celor doi luptători au finalizat contractul care urmează să fie semnat de cei doi luptători.

McGregor a plecat săptămîna aceasta în SUA pentru a lua parte la un clip de sprijin împotriva intimidărilor la care sînt supuși copiii – McGregor este nevoit sa ia parte la acest club după acordul cu Comisia din Nevada ce l-a pedepsit pentru că a aruncat o sticlă cu apă în Nate Diaz. Însă această excursie în SUA îi oferă oportunitatea de a finaliza contractul cu Mayweather la Las Vegas.

Conform unei surse din cadrul Straight Blast Gym, acolo unde se antrenează McGregor, "lupta poate fi anunțată oficial în mai puțin de 2 săptămîni". McGregor nu a făcut un secret din dorința de a se lupta cu Mayweather, cel care are 49 de victorii în 49 de meciuri, promițînd să devină primul om care îl face KO.

Cînd va avea loc meciul? Momentan nu este clar, însă președintele UFC, Dana White, a declarat ca este imposibil în acest moment, din cauza contractului pe care îl are McGregor cu compania: "Daca asta vrea Conor, sa se lupte cu Mayweather, mai are 4 lupte ramase. Mai are 4 meciuri în UFC. Să lupte în acestea și apoi să meargă să facă ce își dorește", a spus Dana White. Cum McGregor a luptat de cate 3 ori în ringul UFC în 2016, respectiv 2015, meciul cu Mayweather ar putea avea loc în 2018, daca Dana White nu acceptă ca McGregor sa intre în ring cît timp este sub contract cu UFC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?