X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

O locuitoare a Taiwanului l-a găsit pe panoramele Google pe bunicul său decedat

15 feb. 2017,, 00:00   Externe
2391 0

Locuitoarea orașului taiwanez Changhua Jia Jia Wu l-a descoperit pe panorama Google Street View pe bunicului său decedat, scrie publicația BuzzFeed.

Bărbatul a decedat la vîrsta de 78 de ani, în urma unui atac de cord. Împreună cu sora sa, ea a decis să colecteze un album cu poze, dar și-a dat seama că bunicul ei rareori ajungea pe fotografiile de familie.

Fetele au început să caute pozele cu ruda decedată pe Internet, au verificat străzile orașului pe Google Street View și l-au găsit pe o panoramă, într-un tricou galben aprins, descarcînd niște cutii.

Jia Jia Wu și-a împărtășit istorioară în unul dintre grupurile taiwaneze de pe Facebook. Timp de cîteva zile publicația a acumulat peste 10 mii de like-uri. Internauții au mărturisit că povestirea i-a impresionat pînă la lacrimi.

În panorama Google bunicul livrează cutii cu legume. Fata și-a mai împărtășit amintirile că în ultimii ani locuitorul Taiwanului a hrănit și a îngrijit cîinii fără stăpîn.

În iulie 2016 locuitorii insulei Faroe au lansat proiectul Sheep View 360, în cadrul căruia niște oi cu camere video pe spate au fost trimise pentru a filma panorame pentru Google Street View.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?