Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Organizatorii Eurovisionului din Ucraina își suspendă activitatea

14 feb. 2017,, 00:23   Externe
5758 2

Echipa de organizatori ai concursului muzical Eurovision, care trebuie să se desfășoare în 2017 în Ucraina, și-a suspendat activitatea.

Despre aceasta a scris pe Facebook unul din organizatori, Denis Bloschinsky, relatează Noi.md

Bloschinsky a motivat prin faptul că nu poate organiza Eurovision, pentru că nu poate renunța la principiile și valorile sale. El a publicat o scrisoare scanată, semnată de întreaga echipă de organizatori, care au renunțat, de asemenea, să participe la organizarea concursului. Scrisoarea a fost semnată de producătorii executivi și reprezentanții a nouă departamente.

"În decembrie <...> ne-au lipsit de împuterniciri, numind, de facto, un nou șef al concursului din Ucraina, căruia i-au dat putere de decizie completă în toate aspectele - este menționat în scrisoare. - După numirea noii conduceri, care nu a făcut nimic pentru realizarea proiectului, pregătirea pentru concurs a fost suspendată pe două luni, susțin autorii adresării".

Pe site-ul oficial al organizatorilor Eurovision este confirmată demisia cîtorva organizatori, inclusiv, cea a eveniment-managerului Dennis Bloschinsky și a echipei sale. Potrivit versiunii oficiale, ei nu-și vor putea continua lucrul, din cauza problemelor cu personalul.

Ucraina a primit dreptul de a găzdui Eurovision-2017 după ce a cîștigat cîntăreața Jamala, de origine tătară din Crimeea, la concursul de la Stockholm, în anul 2016. Semifinalele vor avea loc pe 9 și 11 mai, finala pe 13 mai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?