X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Echipa "Dacia" are un nou antrenor principal

13 feb. 2017,, 11:20   Sport
3050 0

Fostul fotbalist al echipei naționale a Moldovei Viorel Frunză a devenit conducător al echipei "Dacia".


El l-a înlocuit în acest post pe Igor Klesov care a părăsit deja cantonamentul echipei chișinăuiene. Serviciul de presă al echipei a informat despre schimbările de personal operate în staff-ul de antrenori al "Daciei", duminică, 12 februarie, informează NOI.md.

Clubul "Dacia" este cel de-al treilea în cariera lui Viorel Frunză, după ce și-a încheiat în anul 2015 cariera în calitate de jucător, începînd-o pe cea de antrenor. El l-a înlocuit la postul de antrenor principal pe Igor Klesov, care a activat la "Dacia" mai puțin de un an. Frunză a venit în fruntea echipei "lupilor" (astfel sînt numiți jucătorii "Daciei" de către fanii săi – nota red.). După ce a lucrat timp de o jumătate de sezon la clubul "Academia", împreună cu care a plecat în vacanța de iarnă, pe locul șapte. Contractul cu el în echipa de la Chișinău va fi valabil pînă în anul 2018.

În trecut Viorel Frunză a evoluat pentru echipa națională a Moldovei și 13 cluburi din cinci țări: în patrie, România, Grecia, Rusia și Kazahstan. Una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale a fost performanța înregistrată la Clubul Românesc "Vaslui", pentru care a jucat în anii 2004-2006. El a susținut 42 de meciuri în tricoul "Vaslui", marcînd 16 goluri împotriva adversarilor. Cariera de jucător și-a finalizat-o în anul 2015 în calitate de atacant al echipei "Dacia".

Înainte de începerea celei de a doua etape a Campionatului Național, Divizia Națională (DN), echipa "Dacia" ocupă poziția a patra, cu 32 de puncte la "activ". "Lupii" rămîn în urmă cu 11 de puncte de clubul "Milsami", care e în fruntea clasamentului. Meciurile celei de-a 20-ea etape, care vor da startul etapei de primăvară a DN sînt programate pentru 24 și 25 în februarie. "Dacia" va găzdui echipa clubului "Dinamo-Auto" din Bender.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?