Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

A cîștigat un milion de lire dar vrea să dea în judecată loteria

12 feb. 2017,, 22:02   Externe
4072 0

Jane Park a devenit, în 2013, cea mai tânără persoană din Marea Britanie care a câștigat la loto. A devenit mai bogată cu un milion de lire, însă acest lucru i-a distrus viața, susține ea. În plus, tânăra se gândește acum să dea în judecată compania, afirmând că doar persoanele majore ar trebui să-și încerce norocul la astfel de jocuri, relatează Daily Mail.



Jane Park avea doar 17 ani atunci când a devenit milionară. Primul ei bilet la loto i-a adus și un premiu substanțial, de un milion de lire. Extrem de fericită, tânăra spunea atunci că își va cumpăra o mașină, dar și că va merge într-o vacanță la Ibiza, alături de prietenii ei. De atunci, însă, ea a început să petreacă tot mai mult și să aibă o viață tot mai zbuciumată. În plus, ea a început să recurgă la operații de înfrumusețare. A cheltuit 4.500 de lire să-și mărească sânii, dar și buzele.

Acum, la patru ani după ce a dat lovitura la loto, Jane susține că acest lucru i-a schimbat viața, însă în rău. Mai mult, ea a mărturisit că se gândește câteodată că ar fi preferat să nu cumpere deloc biletul.

“Credeam că o să îmi facă viața de zece ori mai frumoasă, însă s-a întâmplat invest. În multe zile, mi-am dorit să nu am bani. Mă gândeam că viața mea ar fi fost mult mai ușoară, dacă nu aș fi câștigat. Oamenii se uită la mine și se gândesc că ar vrea să fie în locul meu, dacă nu realizează stresul la care am fost supusă”, a mărturisit Jane Park, într-un interviu acordat presei britanice.

Ea susține că nu duce lipsă de lucruri materiale, însă consideră că viața ei este goală. “Care este scopul meu în viață?”, se întreabă ea.

După ce a devenit milionară, tânăra s-a despărțit de iubitul ei, considerând că acesta este mai degrabă interesat de banii ei. A renunțat și la multe prietenii, tot din același motiv. În ciuda acestor dificultăți de care Jane se plânge, ea recunoaște că nu s-a gândit să renunțe complet la bani.

Tânăra care are acum 21 de ani se gândește acum să dea în judecată loteria, susținând că vârsta minima pentru astfel de jocuri de noroc ar trebui să fie 18 ani. Reprezentanții loteriei nu au comentat cazul ei. S-au limitat să spună că, atunci când Jane a câștigat, au pus-o în legătură cu o persoană apropiată de ea ca vârstă, pentru a face schimb de păreri și experiențe.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?