Vocea diasporei

Chirtoacă se îndreptățește

Chirtoacă se îndreptățește

După ce a fost acuzat că a manifestat indiferență față de o mamă ce vorbea despre condițiile indecente din blocurile sanitare din grădinițele din municipiu, primarul Dorin Chirtoacă se îndreptățește.


Pe pagina sa de Facebook edilul a postat o fotografie prin care încearcă să demonstreze că, deși vorbea la telefon, totuși își nota ce spunea femeia, relatează NOI.md.

„Ascultam și notam în agendă ce spune doamna (vedeți și în poza din agendă). La telefon am vorbit pentru niște detalii de buget, notate, de asemenea, în agendă. Am răspuns apoi la această întrebare, precum și la altele, identificînd soluția pentru problemă (se poate vedea din înregistrarea video făcută integral)”, scrie Chirtoacă.

El a adăugat că după întrevedere a purtat o discuție separată cu acea mamă care a vorbit despre WC-urile din grădinițe.

{{207691 }}„La urmă, după încheierea ședinței, doamna a solicitat să facem poze, apoi am discutat prietenește pe alte subiecte. Toate acestea le pot confirma atît colegii prezenți, cît și doamna care a pus întrebarea, cu care am convenit, de fapt, să ne vedem în următoarele luni, în contextul reformei începute în domeniul educației”, a adăugat Chirtoacă. 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

русский 10 feb. 23:53

китоакэ европеед...даже отмазаться толком не может ... на заседания не ходит..а вот пишел и сидит по телеону трепется и фигушки рисует..долго терпеть это ?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu