X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Chirtoacă se îndreptățește

10 feb. 2017,, 17:20   Capitala
4437 1

După ce a fost acuzat că a manifestat indiferență față de o mamă ce vorbea despre condițiile indecente din blocurile sanitare din grădinițele din municipiu, primarul Dorin Chirtoacă se îndreptățește.


Pe pagina sa de Facebook edilul a postat o fotografie prin care încearcă să demonstreze că, deși vorbea la telefon, totuși își nota ce spunea femeia, relatează NOI.md.

„Ascultam și notam în agendă ce spune doamna (vedeți și în poza din agendă). La telefon am vorbit pentru niște detalii de buget, notate, de asemenea, în agendă. Am răspuns apoi la această întrebare, precum și la altele, identificînd soluția pentru problemă (se poate vedea din înregistrarea video făcută integral)”, scrie Chirtoacă.

El a adăugat că după întrevedere a purtat o discuție separată cu acea mamă care a vorbit despre WC-urile din grădinițe.

{{207691 }}„La urmă, după încheierea ședinței, doamna a solicitat să facem poze, apoi am discutat prietenește pe alte subiecte. Toate acestea le pot confirma atît colegii prezenți, cît și doamna care a pus întrebarea, cu care am convenit, de fapt, să ne vedem în următoarele luni, în contextul reformei începute în domeniul educației”, a adăugat Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?