Platon rămîne în arest

Platon rămîne în arest

Omul de afaceri Veaceslav Platon rămîne în arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel după ce avocaţii lui Platon au contestat decizia Judecătoriei Buiucani, privind prelungirea mandatului de arest cu 30 de zile.

Avocatul lui Platon, Eduard Rudenco, susține că magistrații nu a permis apărării să înainteze un șir de cereri în instanța de judecată. Prima cerere, a fost ca ședința să fie publică, iar cea de-a doua, audierea în calitate de martor a unei persoane care ar putea combate probele acuzării. Într-un final, Curtea de Apel a respins aceste cereri.

De asemenea, avocatul susține că Platon  ar trebui acum să se afle în Ucraina.

„Există un document oficial care confirmă că, Platon Veaceslav nu a fost extrădat. El acum ar trebui să se afle încă în Ucraina. Cauza lui încă se examinează la o judecătorie din Kiev", a conchis acesta. 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Roma 10 feb. 17:36

..... asta se vace ca tipa e mare victima, dar mai mult ca sigur ca victima este poporul Moldovei care a fost muls de miliarde dupa schemele acestuia cu Filat. BEM s-a trensferat in jur de 20 mlrd $. Cum va plake ?

Adevarul 10 feb. 17:24

Pzd, acum ce o sa se repete cazul lui Filat si ONG0urile media cat si cei de la JuranlTV vor iesi la protest si vor cere eliberarea acestuia?

Constructiv 10 feb. 17:22

Da ati za..... voi deja lumea sa trageti atata de timp, a tras de timp si Filat iar in cele din urma a fost si le tras la raspundere, asa ca daca avem intr-adevar o justitie corecta in cele din urma vei raspunde si tu pentru cele facute.

Патриот 10 feb. 16:34
Deleted
Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load