Vocea diasporei

Motivul pentru care taximetriștii s-au ales cu procese contravenționale

Motivul pentru care taximetriștii s-au ales cu procese contravenționale

22 de taximetriști din municipiul Chișinău s-au ales cu procese contravenționale și le-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare.


Acestea sînt urmările operațiunii „Taxi-ilicit”, desfășurate de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor(MTID) în comun cu Agenția Națională Transport Auto, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat și Inspectoratul Național de Patrulare, informează NOI.md.

Astfel, în urma acțiunilor desfășurate în zona Circului, au fost depistați 22 de șoferi auto care prestau servicii de taxi, fără a dispune de licență pentru desfășurarea activității de întreprinzător, copia conformă de prestare a serviciilor contracost, certificatul de competență profesională, lipsa controlului tehnic și medical.

Au fost întocmite 16 procese contravenționale și respectiv șase procese de ridicare a plăcuțelor de înmatriculare.

Potrivit viceministrului MTID, Sergiu Bucătaru, de la începutul anului pînă în prezent au fost întocmite 450 de procese contravenționale, iar 80 de plăcuțe au fost ridicate. Verificările vor fi intensificate și vor continua în toate gările auto din republică, pe traseele naționale și în punctele de traversare a frontierei de stat. 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Ion 9 feb. 19:29

La gara de Sud nare nimeni licență.si ce nu se taxează.?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu