Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Planurile mărețe pe care Nelu Stratan nu a reușit să le realizeze

9 feb. 2017,, 12:50   Showbiz
5828 0

Trecerea la cele veșnice a interpretului și producătorului moldovean Nelu Stratan a zguduit întreaga țară.


Rudele, colegii de breaslă și simplii admiratori ai creației artistului au rămas șocați de această veste, notează NOI.md.

Zeci de oameni le-au transmis condoleanțele rudelor îndurerate și au vorbit despre planurile mărețele pe care urma să le realizeze Nelu în timpul apropiat. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul și prezentatorul de televiziune Andrei Porubin a scris că regretatul Nelu Stratan, în luna septembrie, urma să lanseze un roman, la care lucra în prezent.

„…Iar povestirea ta de dragoste, pe care o scriai, din care mi-ai dat să citesc în secret și pe care vreai să o lansezi în septembrie, așa și va rămîne neterminată… Nelule, Nelule… Ce tristă zi ne-ai oferit azi!”.

Interpreta Aura a scris că recent a fost sunată de Nelu. Acesta i-a povestit că lucrule îi merg bine, iar în curînd urma să devină director la un post de radio: „Mi-a spus că administrează un post TV și în curînd urmează să fie director și la un post de radio. Ca de obicei, bine dispus și cu multe planuri și idei”.

Reamintim că interpretul și producătorul Nelu Stratan s-a stins din viață pe 8 februarie, în urma unui atac de cord, la Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?