X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Atenție - „Ruleta rusească” e deja în Chișinău! ©

9 feb. 2017,, 11:00   Societate
5122 0

Sunteți gata pentru senzații tari?!

Sfârșit de săptămână de lucru, zilele libere – fiecare dintre noi își dorește în aceste zile să scape de greutatea obișnuinței și să se distreze cum se cuvine cu prietenii. Dar iată că nu totdeauna reușesc acest lucru. Amintiți-vă ultima Dvs. întâlnire cu prietenii, fiecare stă cu ochii în gadget-ul său, toate discuțiile se reduc la postările din rețelele de socializare. E vesel, nu-i așa?! Iar în loc de emoții pozitive în urma unei astfel de seri, rămâne o dezamăgire și dispare dorința de a mai petrece astfel timpul liber.

Acum imaginați-vă, cât de interesant ar fi fost întâlnirea, dacă unei companii de prieteni i s-ar propune să ia parte într-o aventură și să trăiască niște senzații tari?!
Cum ar fi, toți îmreună să jucăm în „Ruleta rusească”, nu în cea clasică, care este prea extremă, dar în una...gastronomică. Plus la toate să mai și primești cadouri pentru participare!


Ați avea curajul?

straus.md , în colaborare cu restaurantul The Box, au pregătit pentru amatorii de senzații tari o „Ruletă rusească” gastronomică.

Orice doritor poate să participe în acest joc. Este suficient să se adune o companie de prieteni, colegi sau cei ce împărtășesc aceleași idei, și să efectuati o comandă de 3 pizza din restaurantul The Box prin intermediul site-ului straus.md. La o astfel de comandă Dvs. primiți în cadou cea dea patra pizza, în una din felii este ascuns un ardei iute chili. Veți afla în care anume, doar atunci când unuia din amicii Dvs. îi va cădea norocul să mănânce felia de pizza cu acest ingredient secret.

Este vesel, interesant și intrigant, fiți convinși, „Ruleta rusească ” – gastronomică, va deveni preocuparea Dvs. preferată. Puteți să savurați o pizza gustoasă și să îți întâlniți prietenii pentru a petrece vesel timpul. Dvs. cu prietenii veți aștepta cu nerăbtare să vedeți cui îi va cădea această felie de pizza picantă.


Pentru a primi cadouri, păstrați la îndemână gadget-urile

Însă pentru a primi cadouri atunci când participați la un astfel de joc, înainte de a începe să mâncați pizza cu poftă, aveți grijă ca telefoanele să fie la îndemână.
Filmați reacția persoanei căreia i-a căzut această felie picantă, publicați video-ul pe facebook cu hashtag-ul #straushot și participați la tombola de 10 pizza - din partea restaurantului The Box.

Apropo participarea la „Ruleta rusească” gastronomică poate deveni o surpriză plăcută pentru prietenii sau colegii Dvs. Doar se poate tăinui faptul că una din feliile de pizza este cu surpriză. Numai că trebuie să fiți atenți, această felie poate să vă cadă Dvs!



straus.md - portal web, care a reunit pe un singur site, cele mai bune restaurante din Chișinău. Vă puteți bucura de platouri de la restaurantele preferate, fără a părăsi casa sau biroul. Pe site sunt expuse mai mult de 100 de restaurante din capitală. Livrarea este accesibilă zilnic de la orele 9.00 dimineață și până la orele 2.00 noaptea. A surprins plăcut reducerea la livrarea cu valoare de peste 200 lei!

Ați obosit să petreceți timpul la bucătărie în fiecare seară? Comandați platouri via straus.md și petreceți mai mult timp cu cei apropiați.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?