X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Lucrătorii „Exdrupo” au lucrat încontinuu pentru a deszăpezi capitala

9 feb. 2017,, 10:07   Capitala
2208 0

Drumarii Î.M. „Exdrupo” au depus toate eforturile pentru a deszăpezi drumurile din capitală, astfel ca transportul să circule în regim normal.

Pe parcursul ultimelor 24 ore au interveni 62 de autospeciale, fiind deszăpezite străzile din oraș și cele ce duc spre suburbii, informează NOI.md.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, pe străzi a fost împrăștiat circa 700 de tone de material antiderapant. La ora actuală se circulă în regim de iarnă pe artele capitalei, iar transportul public activează în regim normal. În dimineața zilei de astăzi au ieșit la linie 298 de troleibuze și 108 autobuze.

Autoritățile publice locale susțin că sînt practicabile inclusiv străzile problematice din oraș, iar de la primele ore ale zilei serviciul de deszăpezire lucrează pe străzile Ganea și Timiș.

Totodată, angajații Regiei Locativ-Comunale au intervenit, începînd cu ora 5.00, pe trotuare și printre cartiere cu 25 de utilaje de deszăpezire mari și 13 mașini mici (HACO). 400 de muncitori ai Regiei sînt antrenați în curățarea zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant pe trecerile de pietoni, la intrările în scări, platforme de acumulare a deșeurilor, trotuare.

Șeful interimar al Î.M. „Exdrupo”, Ștefan Racu, vine cu rugămintea către conducătorii auto să nu-și parcheze automobilele pe carosabil atunci cînd sînt emise avertismente de căderi abundente de precipitații. Iar agenții economici și cetățenii să nu arunce zăpada de pe marginea drumului pe carosabil.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?