X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon: În Europa sînt difuzate liber canale ruseşti (VIDEO)

8 feb. 2017,, 13:45   Societate
4331 3

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, răspunzînd la întrebarea unui jurnalist moldovean despre presupusa mare influenţă a canalelor de televiziune din Rusia în Moldova, a atras atenţia supra faptului că la Bruxelles sînt difuzate o mulţime de canale de televiziune ale FR, printre care şi Россия-24, şi RTR.

„Eu nu ştiu unde aţi fost cazat, dar la hotelul meu eu am văzut şi canalul de televiziune Россия-24, şi RTR, alte posturi ruseşti, care sînt difuzare liber aici, în centrul Europei, în capitala Uniunii Europene. Noi nu trebuie să le impunem cetăţenilor ce să vizioneze. Problema constă nu în aşa-numita propagandă, problema este în interiorul ţării – politicienii corupţi. Noi nu trebuie să ne ascundem în spatele decepţiei pe care o încearcă unii. Toate problemele vor fi rezolvate şi noi vom lupta pentru aceasta”, a declarat şeful statului în cadrul conferinţei de presă de la finalul întrevederii cu adjunctul secretarului general al NATO, Rose Gottemoeller.

Trebuie menţionat că Igor Dodon a declarat anterior că va insista asupra reluării difuzării canalului de televiziune Россия-24, interzis astăzi în Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?