Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon invadat de critici

8 feb. 2017,, 09:45   Politică
18543 43

Igor Dodon a demonstrat la Bruxelles încă o dată că nu este un preşedinte al tuturor, după cum a promis în perioada electorală şi la începutul exercitării mandatului.

Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

Analistul Viorel Chivriga consideră că prin vizita sa la Bruxelles Igor Dodon a făcut o defavoare Republicii Moldova. „Semnalele venite de la Bruxelles sînt destul de negative. Moldova nu mai poate fi numită o ţară de succes.. La Bruxelles Dodon a mai dat un semnal că nu este un preşedinte al tuturor. Republica Moldova nu are acum nevoie de revoluţionari ca Dodon. Ţara are nevoie de linişte şi de reforme serioase”, a spus Chivriga.

Analistul politic Nicolae Afanas a declarat în cadrul emisiunii că Dodon a avut un comportament asemănător mai mult unui lider de partid, decît unui preşedinte de ţară. „Igor Dodon a prezentat la Bruxelles interesele electoratului său, care reprezintă 42 la sută. Restul 42 la sută din electoratul moldovenesc este pro-european. Ceilalţi sînt indecişi”, a spus analistul.

Analistul Ion Tăbîrţă consideră că Igor Dodon a avut parte la Bruxelles de o primire diplomatică şi nimic mai mult. „Igor Dodon a demonstrat că nu este un preşedinte al tuturor cetăţenilor. La Bruxelles el a avut un comportament de purtător de cuvînt al Federaţiei Ruse, dar nu de preşedinte al Republicii Moldova”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?