X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon, la Bruxelles: Vom comunica eficient și cu Estul, și cu Vestul (FOTO)

7 feb. 2017,, 17:21   Politică
6017 15

Șeful statului s-a arătat mulțumit de discuțiile purtate astăzi la Bruxelles cu reprezentanții conducerii ce vîrf ai UE, comunică NOI.md.

În urma întrevederii avute cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, Dodon s-a arătat convins că, spre deosebire de actuala guvernare, Președinția va comunica eficient și în Est, și în Vest.

„Am avut impresia că ne cunoaștem de o viață. Sînt sigur că vom fi buni prieteni. Din întrevederile pe care le-am avut pînă acum, vă pot asigura de faptul că vom comunica eficient atît în Est, cît și în Vest. Asta ne deosebește de cei care sînt acum la guvernare”, a declarat demnitarul.

Cei doi oficiali au discutat despre scrutinul prezidențial din Moldova, legislația electorală, reforme și colaborarea interparlamentară. Un subiect aparte al discuțiilor l-au constituit scenariile posibile privind soluționarea diferendului transnistrean. Igor Dodon l-a îndemnat pe Antonio Tajani să efectueze o vizită în Moldova.

Șeful statului a calificat drept foarte bună și întrevederea pe care a avut-o cu Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politică de securitate. Acesta a invitat-o la Chișinău, iar diplomata a acceptat invitația.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?