X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Scene ca-n filme. Stewardesa și-a dat seama că o pasageră fusese răpită (VIDEO)

8 feb. 2017,, 01:00   Externe
7581 0

O însoțitoare de zbor din Alaska, SUA, a fost numită ”eroină” de către pasagerii unei curse după ce a scăpat o fetiță din mîinile traficanților de carne vie.

Cînd se plimba pe culoarul avionului, Shaliei Fedrick, o stewardesă a unei companii americane care efectua zborul Seattle - San Francisco, i-au atras atenția doi pasageri: o adolescentă și un bărbat în vîrstă care stătea pe scanunul de lîngă ea.



În timp ce fata era îmbrăcată neglijent și avea părul ciufulit și nespălat, bărbatul era îmbrăcat foarte elegant, în haine scumpe. Cei doi călătoreau împreună.

Cînd însoțitoarea de zbor a încercat să discute cu ei, fata s-a ferit să vorbească, iar bărbatul a răspuns ofensiv.
Ulterior, stewardesa i-a făcut semn fetei să mergă la toaletă. Acolo, femeia îi lasase un mesaj în care o întreba dacă are nevoie de ajutor. Fata i-a scris că da, astfel că stewardesa l-a informat pe pilot, care a anunțat poliția.

Oamenii legii i-au așteptat pe cei doi la aeroport, la aterizare. Ulterior, s-a dovedit că temerile stewardesei erau întemeiate - fata urma să fie victima unei rețele de trafic de persoane, conform telegraph.co.uk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?