Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ghinion pentru doi cetățeni turci, denunțați de un polițist

7 feb. 2017,, 15:00   Societate
1417 0

Doi bărbați de origine turcă au încercat să mituiască un polițist, însă ghinion – au fost reținuți de procurori pentru tentativă de mită, transmite NOI.md.

Potrivit informației parvenite pe adresa SPIA, bărbații ar fi oferit 100 de dolari SUA unui angajat al Inspectoratului de poliție Centru, pentru ca acesta să inițieze o cauză penală pe faptul comiterii unui pretins furt, de pe teritoriul societății cu răspundere limitată în cadrul căreia activau suspecții.

Ulterior aceștia i-au promis polițistului încă o sumă de 300 de dolari SUA în cazul în care va acumula probe suficiente pentru inițierea urmăririi penale.

Ghinionul a fost însă că polițistul i-a denunțat, iar ulterior ofițerii SPIA și procurorii anticorupție i-au reținut pe suspecți, domiciliile și automobilele acestora fiind percheziționate și ridicate facturi și calculatoare, care ar putea avea tangență cu acest caz.

Pe moment cei doi bărbați sînt reținuți pe un termen de 72 de ore, fiind plasați în izolatorul de detenție preventivă.

Potrivit legislației în vigoare, bănuiții riscă detenție pînă la 6 ani cu amendă în mărime de pînă la 500.000 de lei și cu privarea de dreptul exercitării unei anumite activități.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?