X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Putin a ordonat o inspecție inopinată în cadrul forțelor aerospațiale

7 feb. 2017,, 12:00   Externe
2879 2

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, comandantul suprem al armatei ruse, a ordonat marți dimineață o inspecție neanunțată în cadrul Forțelor aerospațiale ale Federației Ruse, relatează TASS, RIA Novosti și Life.ru.

Un anunț în acest sens a fost făcut de ministrul rus al apărării, generalul de armată Serghei Șoigu, la o reuniune a ministerului pe care îl conduce. "Astăzi (marți), în conformitate cu decizia comandantului suprem al armatei, pentru evaluarea gradului de pregătire a organismelor de comandă și a trupelor, în vederea realizării unor sarcini de pregătire militară, a fost lansată o inspecție neanunțată în cadrul forțelor aerospațiale", a declarat Serghei Șoigu.

Mai exact, obiectivul inspecției este de a verifica pregătirea de luptă a sistemelor de apărare antiaeriană, capacitatea forțelor aeriene în caz de alertă și respingerea unei eventuale agresiuni împotriva Rusiei, a detaliat generalul Șoigu.

În contextul acestei inspecții subite, forțele aviației militare ruse au fost plasate începînd cu ora locală 09:00 în regim de alertă de maximă, potrivit RIA Novosti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?