Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Un deputat a blocat şedinţa operativă a Primăriei Chişinău. Vezi motivul

8 apr. 2013,, 10:27   Societate
4122 1
Foto : noi.md
Scandal la Primăria Chişinău. Un deputat a blocat timp de circa zece minute şedinţa săptămînală a serviciilor municipale. Este vorba de deputatul neafiliat Ion Ceban. Acesta i-a solicitat primarului general Dorin Chirtoacă să soluţioneze problema privind construcțiile neautorizate din capitală.

Cebanu a intrat în sala de şedinţe şi a ţinut un discurs de la tribuna centrală. El a solicitat demisia viceprimarului Nistor Grozavu, a şefului Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, Petru Gontea, şi a şefului interimar al Direcţiei arhitectură, Radu Blaj, spunînd că poate proba peste 50 de cazuri de construcţii ilegale în capitală.

Dorin Chirtoacă însă a refuzat să discute cu el şi i-a solicitat să părăsească sala.

Ulterior, edilul a cerut şefei Direcţiei juridice, Diana Gurschi, să depună o sesizare la poliţie pe numele lui Ion Ceban pentru faptul că a întrerupt şedinţa, iar șefului-adjunct al poliției municipale, Silviu Mușuc, să-l amendeze pe Ceban.

„Cînd vor fi puse turnichetele şi va fi pus acces control, numai dacă vor strica ceva vor putea intra”, a declarat Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?