Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Mai multe subdiviziuni ale Primăriei ar putea fi comasate

6 feb. 2017,, 13:30   Capitala
2336 0

Mai multe subdiviziuni ale Primăriei Municipiului Chișinău ar putea fi comasate.

Acest lucru s-ar putea întîmpla în viitorul apropiat, din cauza deficitului bugetar cu care se confruntă în prezent Primăria, informează NOI.md.

În cadrul ședinței săptămînale a Primăriei, primarul general, Dorin Chirtoacă, a menționat că „pentru anul curent vor fi propuse mai multe reorganizări, lichidări de entități, întreprinderi, subdiviziuni care în timp nu-și mai arată rostul de a activa în cadrul municipalității”.

Prin astfel de proceduri ar putea trece Direcția agricultură și alimentație, fiind comasată cu Direcția comerț, iar Direcția socio-ecologică ar putea trece în gestiunea Asociației de gospodărire a spațiilor verzi.

„Nu este exclus că și Direcția construcții capitale ar putea trece printr-un asemenea proces, în așa fel, încît să devină instituție bugetară și să nu depindă de bugetul alocat anual. În 2017 trebuie să reușim să ordonăm lucrurile în maniera în care să scăpăm și de problema financiară, și de celelalte, deoarece este cert că sursele vor fi doar la limitele de jos”, a afirmat Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?