X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

O familie a fost salvată de 24 de șerpi-cu-clopoței (FOTO)

4 feb. 2017,, 23:00   Externe
12967 0

În una din casele de locuit din orașul american Abilene, Texas, au fost descoperiţi 24 de șerpi-cu-clopoței, comunică WFMY News 2.

Unul dintre ei a fost observat de un copil din casă. Băiarul a văzut în toaletă un ghem straniu, şi-a dat seama că este un şarpe şi şi-a chemat părinţii. Mama lui l-a trimis pe alt fiu după o lopată. „Cum numai el a revenit, şarpele a început să se tîrască, a relatat ea. – S-a dovedit că acesta era un șarpe-cu-clopoței”. Femeia a ucis tîrîtoarea cu lopata, iar soţul ei a telefonat la compania Big Country Snake Removal, care luptă cu şerpii din casele de locuit.

„Cum numai am sosit, eu am văzut în casă cîteva locuri problematice”, a relatat pe Facebook specialistul de la Big Country Snake Removal. El a coborît în adăpostul contra uraganului şi a găsit acolo 13 şerpi-cu-clopoţei adulţi. Apoi bărbatul a intrat în casă şi a văzut acolo încă 10 tîrîtoare. “În total erau 24 de şerpi (inclusive cel din toaletă), iar familia nici nu bănuia”, a scris el.

Şarpele-cu-clopoţei de Texas populează zona de sud-est a Canadei, sudul şi vestul SUA şi nordul Mexicului. El ajunge pînă la 2,5 metri lungime, iar greutatea lui atinge şapte kilograme. Muşcătura şarpelui-cu-clopoţei este periculoasă pentru om şi deseori mortală.

În noiembrie se comunica că un pisoi de patru luni l-a salvat pe un locuitor al Australiei de muşcătura unui şarpe veninos. Bărbatul a observat că pisoiul lui se uită insistent în colţul camerei. El a încercat să înţeleagă, ce i-a atras atenţia, şi a văzut un cap de şarpe, care se iţea dintr-o gheată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?