X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Veste bună pentru pasionații de tenis

4 feb. 2017,, 16:00   Sport
3144 1

La Chișinău a fost redeschisă după modernizare o sală de tenis, informează NOI.md.

Sala este dotată cu două terenuri de tenis, care se ridică la standardele internaționale, datorită suprafeței ”hard” de ultimă generație. Astfel, pentru prima dată de la ziua fondării Școlii Sportive Specializate de Tenis din Moldova, suprafața de joc a sălii a fost totalmente reînnoită.

Proiectul de reparație capitală a sălii a fost realizat datorită contribuției Ministerului Tineretului și Sportului al RM, care a alocat pentru reconstrucție aproape 3 milioane de lei. Alți 20 de mii de dolari (aproximativ 400 de mii de lei) au fost acordați de Federația Internațională de Tenis (ITF) în cadrul colaborării cu Federația de Tenis din RM.

Lucrările de reparație au început în luna decembrie 2016 și au fost finalizate la sfîrșitul lunii ianuarie, exact înainte de startul prestigiosului turneu internațional pentru juniori ITF Juniors “Moldova Open 2017”.

Competiția, care se desfășoară pentru a 17-a oară în țara noastră, va aduna peste 120 de participanți din 21 de țări ale lumii și este organizată, de asemenea, cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?