X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Companiile românești interesate de extinderea businessului în Moldova

3 feb. 2017,, 10:30   Business
3480 2

Companiile românești sînt interesate de intensificarea cooperării cu antreprenorii din Moldova și extinderea businessului în țara noastră.

Acest lucru l-a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Prahova (România) Aurelian Gogulescu în cadrul unei întrevederi cu Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, la care părțile au discutat importanța dezvoltării platformei regionale pentru cooperarea și intensificarea dialogului între businessmenii din ambele țări, relatează NOI.md.

Prim-ministrul a salutat interesul companiilor românești pentru extinderea businessului său în Moldova, menționînd că Guvernul Moldovei a întreprins un șir de măsuri pentru îmbunătățirea climatului de afaceri în țara noastră. Pavel Filip a spus că reformele orientate spre susținerea mediului de afaceri continuă să fie o prioritare pentru autorități.

„Este foarte important să devenim atractivi pentru investitori. Sîntem un Guvern pro-business pentru că vrem să facem investiţii sociale şi publice”, a specificat Pavel Filip.

La rîndul său, președintele CCI a județului Prahova a vorbit despre regiunea pe care o reprezintă şi industriile dezvoltate, precum şi a confirmat interesul businessmenilor români de a stabili noi relații de parteneriat cu companiile din Moldova. La forumul de afaceri moldo-român, organizat în cadrul expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, au participat peste 40 de companii din România.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?