Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

ŠKODA Octavia obține titlul ”Cele mai bune automobile ale anului” al patrulea an consecutiv

3 feb. 2017,, 07:57   Ştiri Auto
2232 0
La concursul ”Cele mai bune automobile ale anului 2017” cu participarea cititorilor revistei germane «Auto, Motor und Sport» ŠKODA Octavia iarăși a ocupat primul loc printre automobilele străine. Este al patrulea an consecutiv, în care bestsellerul mărcii cehe ocupă primul loc în concursul anunțat de prestigioasa revistă, devansând ceilalți concurenți.
În a. 2016 ŠKODA a livrat clienților din lumea întreagă 436 000 automobile Octavia. Numai în Germania au fost înregistrate 58 mii de mașini Octavia. Conform German Federal Motor Transport Authority, modelul ŠKODA Octavia intră în top-10 cele mai populare automobile din țară. Statistica înregictrărilor mai arată, că în Germania ŠKODA Octavia este cel mai popular automobil de producție străină.
Marca intenționează să consolideze acest succes : deja în primul semestru al a. 2017 dealerii brandului vor dispune de noul ŠKODA Octavia. Bestsellerul brandului se va deosebi prin designul caroseriei în părțile față/spate, precum și prin utilizarea celor mai avansate tehnologii și dotări. Dintre acestea: faruri LED în față, soluții noi în domeniul sistemelor de asistență șoferului, serviciilor informativ-distractive și a posibilităților de conectare la rețea. Modelele ŠKODA Octavia Scout și ŠKODA Octavia RS au fost și ele înnoite. În plus, ŠKODA Octavia RS, care a primit un motor 2,0 TSI (169 kWt/230 c.p.), acum poate dezvolta viteza maximă de 250 km/h – a devenit asrtfel cea mai rapidă ŠKODA de serie în istoria brandului.
În acest an cititorii revistei notorii «Auto, Motor und Sport» pentru a 41-a oară au ales cele mai bune automobile ale anului. La concurs au participat 378 modele nominalizate în 11 categorii. Conform rezultatelor votării, ŠKODA Octavia a obținut 17,5% voturi ale cititorilor – aceasta i-a permis nu doar să ocupe locul 1 în clasa respectivă, dar și să devină nr.1 printre automobilele de producție străină. Este al patrulea an consecutiv, când bestsellerul brandului ceh celebrează triumful în «Cele mai bune automobile» a publicației «Auto, Motor und Sport».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?