X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Jucătorii noştri de fotbal în sală au revenit victorioşi din Ţara Galilor (VIDEO)

31 ian. 2017,, 16:10   Sport
3830 0

Selecţionata naţională de fotbal în sală a Moldovei a revenit la Chişinău din Ţara Galilor cu statut de cîştigătoare.


Discipolii antrenorului principal al echipei moldoveneşti, Vladimir Vusatîi, au dispus de adversarii lor din grupa „B”, croindu-şi în acest mod „drum” direct spre Campionatul Europei (CE) la fotbal în sală, care va avea loc în anul 2018, comunică NOI.md.

La revenirea în Patrie, sportivii noştri şi-au împărtăşit emoţiile pozitive de pe urma evoluţiei reuşite în prima etapă de calificare, care a avut loc la Cardiff în perioada 23 ianuarie – 1 februarie. În primul meci cu gazdele turneului, „tricolorii” (porecla selecţionatei Moldovei în rîndurile suporterilor – n.red.) au cîştigat cu scorul de 6:1. În următoarele meciuri fotbaliştii din Grecia şi San Marino nu au reuşit să-i marcheze niciun gol lui Oleg Chitoroaghi, portarul selecţionatei Moldovei. La rîndul lor, discipolii lui Vladimir Vusatîi au marcat şase goluri fără răspuns în poarta echipei din San Marino şi patru – grecilor.

Reuşita din Ţara Galilor le-a permis moldovenilor să se situeze pe prima poziţie în grupa „B” şi să-şi asigure un loc în runda a doua de calificare. Pentru a se înscrie în partea finală a CE-2018, disputele vor avea loc în Polonia între 3 şi 12 aprilie. Adversarii „tricolorilor” vor fi jucătorii echipelor naţionale de fotbal în sală din Spania, Serbia şi Polonia. Spaniolii, apropo, sînt campioni en-titre ai Europei la această probă sportivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?