Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Timpul și locul ceremoniei de adio a fotbalistului decedat

31 ian. 2017,, 10:40   Capitala
4265 0

Ceremonia de rămas bun de la fotbalistul Ruslan Barburoș va avea loc la 1 februarie.


Fostul fotbalist al echipei naționale a Moldovei va fi petrecut pe ultimul drum de toți fanii lui, foști coechipieri, colegi și prieteni. Anunțul a fost făcut de către familia regretatului jucător, transmite NOI.md.

Ceremonia de rămas bun de la fotbalistul Ruslan Barburoș va avea loc miercuri, 1 februarie, în apropierea cafenelei "Rondo", situate în sectorul Buiucani al municipiului Chișinău. Doritorii de a-i spune adio urmează să vină la ora 10:00 la locul desemnat, situat pe adresa: Ion Pelivan, 15/1. Data și ora ceremoniei funerare a fost confirmată de către rudele și prietenii jucătorului decedat. După ceremonie sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Ruslan Barburoș va fi transportat la cimitirul Sf. Lazăr ("Doina").

Amintim că Ruslan Barburoș a fost găsit mort în propriul apartament duminică, 29 ianuarie. El a jucat pentru echipa națională a Moldovei, precum și pentru cluburile "Sheriff" (Tiraspol), "Agro" (Chișinău) și "Costuleni". Ruslan Barburoș a fost declarat cel mai bun golgheter al Campionatului Moldovei în anul 2001 și 2002. În ultima vreme, Barburoș antrena echipa de minifotbal „Djoker”. El avea 38 de ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?