X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

„Voievod” a dat startul „Cupei Regiunilor 2017” (VIDEO)

30 ian. 2017,, 13:45   Sport
2738 0

Deja al șaselea an la rînd „Cupa Regiunilor” va întruni luptătorii „Voievod” din întreaga țară.


Federația de Luptă Națională „Voievod” a anunțat inițierea competițiilor regionale care contribuie la propagarea unui mod de viață sănătos. Președintele Federației „Voievod”, Nicolae Pascaru, și-a exprimat speranța că în anul 2017 numărul de regiuni care participă la competiții va spori considerabil, relatează NOI.md.

Se preconizează că la „Cupa Regiunilor” care se va desfășura pentru a șasea oară la rînd vor participa peste 250 de sportivi din 25 de raioane ale Moldovei. Startul competițiilor republicane va fi dat în cadrul etapei de la Criuleni. Ulterior ștafeta va fi preluată de către organizatorii competițiilor la Drochia, Căușeni, Orhei, Soroca și Leova. Se prevede includerea în programul competițiilor a unor etape noi care nu au fost organizate în anii trecuți.

Totodată, obiectivele urmărite de Federația de Luptă Națională „Voievod” la organizarea „Cupei Regiunilor” rămîn neschimbate. Din ele fac parte promovarea ideii privind modul de viață sănătos, stabilirea unor relații între generațiile din trecut și viitor și menținerea valorilor fundamentale personale, familiale și naționale.

Sportivii tineri și juniori, precum și antreprenorii din numeroasele colțuri ale țării tot mai activ se alătură participării la „Cupa regiunilor”. După cum a comunicat anterior Nicolae Pascaru în cadrul unui interviu pentru NOI.md, desfășurarea cu succes a competițiilor regionale în 2016 a fost una dintre principalele realizări ale Federației „Voievod”.

„În anul 2016, la familia „Voievod” au aderat 15 cluburi sportive noi din întreaga țară și sperăm că în anul viitor ni se vor alătura noi cluburi și antrenori. Acest lucru le va permite tinerilor să devină o partea a familiei noastre. Pe lîngă toate, „Cupa Regiunilor” este o ocazie bună de a uni țara de pe ambele maluri ale Nistrului”, a specificat Pascaru.

De menționat că „Cupa Regiunilor” este organizată în mod regulat de Federația de Luptă Națională „Voievod”, începînd cu anul 2012. În această perioadă peste 2,5 mii de sportivi din diverse raioane ale țării, inclusiv din stînga Nistrului, au participat la competițiile regionale sub egida Federației „Voievod”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?