X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

De ce Rogozin se bucură că Dodon a fost ales președinte al Moldovei

30 ian. 2017,, 09:30   Politică
10357 24

Vicepremierul Dmitri Rogozin, reprezentant special al FR pentru Transnistria, consideră îmbucurător faptul că cetăţenii Moldovei l-au ales preşedinte pe Igor Dodon, care optează pentru relansarea cooperării cu Rusia şi îmbunătăţirea relaţiilor cu Transnistria.

Rogozin și-a exprimat opinia în cadrul întrevederii cu liderul autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, comunică RIA Novosti.

Rogozin a calificat drept “foarte eficiente” recentele negocieri ale lui Dodon cu preşedintele FR, Vladimir Putin. „Este îmbucurător faptul că domnul Dodon a vorbit mult despre Transnistria, dorinţa autorităţilor de la Chişinău de a normaliza relaţiile”, a menţionat Rogozon. „Eu ştiu că aţi avut deja o întîlnire cu el (Krasnoselski cu Dodon).

Probabil, acest lucru e corect, de aceea, în ansamblu, noi înţelegem restricţiile cu care s-a confruntat nemijlocit domnul Dodon la Chişinău, dar oricum este important că majoritatea oamenilor l-au votat pe un atare om politic, care ar vrea să relanseze relaţiile cu Federaţia Rusă şi cu atît mai mult să se ocupe de îmbunătăţirea raporturilor cu Transnistria. De aceea, noi, desigur, vom saluta maximal acest fapt”, a specificat Rogozin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?