X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Reduceri la biletele de tren Chișinău-Odesa

27 ian. 2017,, 08:45   Societate
2799 0

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” informează că, începînd cu data de 27 ianuarie 2017, vor intra în vigoare noile tarife pentru trenul de călători de pe cursa Chișinău – Odesa.

Astfel, călătorii vor beneficia de un discount în valoare de 20% din suma stabilită de Calea Ferată din Moldova pentru distanța parcursă pe teritoriul Republicii Moldova.

Oferta este valabilă pînă în data de 02.04.2017 și are ca scop sporirea competitivității CFM pe piața serviciilor de transport pasageri. În rezultatul modificării tarifelor pentru cursa Chișinău-Odesa, călătorii vor putea procura tichetele la un preț de 182 lei.

În urma colaborării administrației Î.S. „Calea Ferată din Moldova” cu reprezentanții Serviciului Vamal, dar și datorită sprijinului EUBAM, controlul vamal pentru pasagerii cursei Chișinău - Odesa este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren. Astfel, timpul călătoriei a fost redus cu circa 40 de minute spre Odesa și cu aproximativ 50 minute la întoarcere.

Decizia a fost luată cu scopul reducerii timpului de călătorie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?