Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

O britanică a slăbit 63 de kilograme. Afla motivul (FOTO)

26 ian. 2017,, 05:00   Externe
14314 0

O britanică în vîrstă de 26 de ani a reușit să slăbească într-un singur an 63 de kilograme.

Tînăra a avut o ambiție incredibilă pentru a ajunge la silueta mult visată. Ea chiar l-a rugat pe iubitul ei să nu o ceară în căsătorie, deoarece nu vrea să fie o “mireasă grasă”.

Jennifer Ginley din Liverpool a realizat că are o gravă problemă cu greutate, după ce a văzut o fotografie cu ea dintr-o vacanță în Florida. A fost momentul în care a decis să își schimbe viața, iar într-un an a reușit să slăbească peste jumătate din greutatea pe care o avea, respectiv 120 de kilograme.

Ambiția ei a devenit un model pentru toți cei care au probleme de greutate. Astfel, tînăra a participat la un concurs de Miss pentru tinere care au piedut în greutate și a reușit să cîștige locul 1. Totodată, ea are 75.000 de fani pe Instagram, care sînt dornici să-I afle secretele. Tînăra nu a urmat însă vreo dietă dificilă. Ea a renunțat la dulciuri și fast food, în timp ce a început să facă sport, să bea multă apă, dar și să consume fructe și legume.

Cu această rețetă, aparent simplă, dar cu multă determinare, ea a ajuns la silueta mult visată.Totodată, ea se pregătește acum de nuntă, deoarece nu îi mai este teamă pentru cum va arăta în rochia de mireasă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?