X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Putin a cîntat cu studenţii, acompaniat la chitară (VIDEO)

25 ian. 2017,, 17:00   Externe
4957 2

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul întîlnirii cu studenţii Universității de Stat din Moscova, a cîntat acompaniat de chitară.

E vorba de cîntecul „Paisprezece minute înainte de start” (n.trad. – „Четырнадцать минут до старта”), transmite „Lenta.ru”.

Cînd studenţii au început să cînte, s-a dovedit că nu toţi cunosc cuvintele. La început şeful statului le-a amintit celor adunaţi un rînd din cîntec, apoi s-a alăturat corului.

Discutînd cu studenţii, Putin a relatat cum a muncit în detaşamentul de construcţii în perioada studiilor la universitate. „Eu atunci pentru prima dată am plecat în detaşamentul de construcţii, eram în anul doi, maestru în sport la sambo (...) S-a clarificat că să fii maestru în sport este bine, dar priceperea de a munci în colectiv, de a munci mult necesită călire specială. Acolo se produce și spiritul de echipă, colectivismul în sensul bun al acestui cuvînt, sprijinul reciproc – deprinderi extrem de importante pentru viaţă”, citează RIA Novosti spusele preşedintelui.

El a adăugat că anume în detaşamentul de construcţii a obţinut certificatul de dulgher de categoria a patra, cu care se mîndreşte şi acum.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?