X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Comunitatea LGBT nu poate suporta triumful lui Trump

24 ian. 2017,, 08:30   Externe
4007 0

Victoria candidatului conservator al republicanilor în alegerile prezidențiale din SUA a generat un val de sinucideri în rîndul comunității LGBT.

America o ia razna în sensul direct. Țara s-a împărțit în două tabere beligerante, gata să lupte una cu alta și să-și piardă țara. În urma unei campanii prezidențiale nebune, care a încins societatea pînă la temperatura de fierbere, încep să se manifeste în toată frumusețea toate rănile societății americane, care au fost împinse în ilegalitatea profundă cu ajutorul propagandei toleranței în presă. Una dintre aceste răni este implantarea agresivă a ideologiei LGBT și problemele din jurul acestei comunități.

În noaptea alegerilor prezidențiale, cînd victoria lui Donald Trump era evidentă, linia federală de prevenire a suicidelor Suicide Prevention Lifeline, ce include peste 160 de centre anticriză, a fost luată cu asalt. Despre aceasta au comunicat toate publicațiile importante ca Time, ABC News, The Time, ABC News, The Washington Post, Inquisitr, The Daily Caller etc. CNN a comunicat că doar în intervalul dintre orele 1.00 și 2.00 rețeaua națională a înregistrat 660 de apeluri. Numărul acestora era de 2-3 ori mai mare decît în orele nocturne și creștea pe măsura închiderii secțiilor de votare. Acest val de apeluri a depășit recordul de pe timpul actelor teroriste din 9/11. Iar cauza acestora a fost anume frica oamenilor față de viitorul lor după alegeri.

Centrul Național de Criză pentru Mesaje Crisis Text Line, de asemenea, a înregistrat un val de mesaje de suicid. Între miezul nopții și ora unu, fluxul mesajelor cu intenția de suicid s-au majorat de opt ori. În medie, această linie de criză înregistrează circa 1000 de mesaje. În noaptea alegerilor, această cifră a ajuns la 2000. Iar din dimineața zilei de miercuri pînă în dimineața zilei de joi a crescut pînă la 4000. În comunicatul de presă emis de Crisis Text Line se menționa că cele mai frecvente cuvinte din mesaje erau „alegeri” și „frică”, iar cei mai speriați erau reprezentanții comunității LGBT.

În afara liniilor fierbinți menționate de prevenire a suicidelor, în SUA mai există un proiect specializat The Trevor Project – liderul național de prevenire a suicidelor printre lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali. Anul trecut organizația a înregistrat 54.000 de apeluri telefonice, pe chatul online sau în SMS. În urma alegerilor numărul normal de apeluri parvenite la acest serviciu s-a dublat. Ultima dată The Trevor Project a înregistrat un asemenea val extrem de trafic în 2012, după difuzarea în direct la show-ului TV „Glee” a tentativei de suicid a unui reprezentant al LGBT, precum și a suicidului lui Robin Williams, în 2014.

Tinerele lesbiene, gay și bisexuali recurg la sinucidere de patru ori mai frecvent decît heterosexualii. Printre tinerii transsexuali, aproape jumătate recunosc că examinau serios posibilitatea de a-și pune capăt zilelor și că au săvîrșit tentative de suicid. Acest fapt este demonstrat și de datele statistice plasate pe site-ul Trevor Project.

Dacă ținem cont de persoanele transgender de toate vîrstele, atunci statistica suicidelor va fi și mai sumbră. 46% dintre trans-bărbați și 42 din trans-femei deja au avut tentative de suicid, conform studiului efectuat în 2014 de Fundația Americană de prevenire a suicidelor și de Institutul Williams. Într-o zi obișnuită, Trans Lifeline înregistrează de la 50 pînă la 60 de apeluri, dar după alegeri, serviciul primea peste 500 de apeluri pe zi. Spiritele s-au încins atît de tare, încît o parte dintre americanii care s-au săturat de propaganda agresivă a homosexualismului a început să-i persecute pe Internet pe reprezentanții LGBT și să-i aducă în pragul sinuciderii. Publicația USA Today a publicat articolul „White supremacists urge trolling Clinton supporters to suicide”, care i-a speriat și mai mult pe homosexuali prin faptul că alegerea lui Donald Trump în calitate de președinte al Statelor Unite i-a încurajat pe rasiștii albi în hărțuirea online a susținătorilor lui Hillary Clinton. Iar publicația Daily News, în articolul „Neo-Nazi website posts list of liberals for readers to bully into suicide”, a mers și mai departe, acuzîndu-i pe adepții lui Trump în determinarea la suicid a liberalilor.

Site-ul The Daily Stormer a publicat peste 50 de tweeturi ale susținătorilor lui Trump, care cheamă la pedepsirea liberalilor prin determinarea lor la suicid. Editorul site-ului Andrew Anglin i-a chemat deschis pe vizitatori:

„Puteți să faceți trolling asupra acestor oameni (liberali și LBGT – n.a.), pentru ca unii să se sinucidă”.

Mai mulți experți americani care studiază așa-zisele „grupuri ale urii” recunosc că victoria lui Trump le-a conferit conservatorilor albi încredere în renașterea ideologiei lor deasupra multiculturalismului. Atmosfera fricii și ororii printre LGBT a devenit atît de încinsă, încît o reprezentantă a acestei comunități, Jennifer Soto Segundo, a scris pe Twitter:

„Eu nu m-am simțit niciodată atît de vulnerabilă, niciodată nu mi-a fost atît de frică pentru viitorul meu în America. Eu nu pot trăi așa. Mă tem atît de tare!”.

A doua zi, drept răspuns, i se propunea să meargă în camera de gazare sau, cu binișorul, să se deporteze.
Analiștii „grupului urii” sînt îngrijorați că antagonismul online ar putea conduce la confruntări reale. Școlile și departamentele de Poliție au comunicat despre cîteva incidente de graffiti rasist și neonazist și chiar despre cazuri de atac asupra reprezentanților LGBT pe motiv de „ură”. Sînt sute de asemenea rapoarte în toată America. Iar ura americanilor tot crește.

The Los Angeles Times comunică că Ku Klux Klan vrea să sărbătorească pe 3 decembrie victoria lui Trump printr-o paradă prin California de nord cu lozinca «TRUMP = TRUMPS RACE UNITED MY PEOPLE». O îngrijorare aparte a fost exprimată de Liga Antidefăimare.

E curios faptul că diferiți psihologi și ideologi americani ai multiculturalismului și toleranței au stabilit că numărul suicidelor printre adolescenți cu orientare sexuală netradițională este cu mult mai mare în zonele cu populație conservatoare, iar în cele în care trăiesc susținătorii democraților gay și lesbienele se simt minunat. Savantul Mark Hatzenbuhler, de la o universitate din Columbia, a efectuat un studiu printre 32 de mii de elevi din clasele superioare și a constatat că cel mai mare nivel al tentativelor de suicid printre elevi este în regiunile și în statele unde democrații nu se bucură de susținere. Cel mai mare factor de creștere a numărului suicidelor printre adolescenții ce nu au fost maltratați și care nu suferă de depresie este conservatismul politic. Studiul a arătat că mediul social favorabil pentru gay și lesbiene este favorabil și pentru tineretul heterosexual. Și invers. Această afirmație a stat la baza ideologiei liberalismului și toleranței, impuse societății americane. Însă practica a demonstrat inconsistența tuturor ideologiilor oficiale. Potrivit statisticilor FBI pentru anul 2015, cele mai multe infracțiuni „pe motiv de ură” au fost comise nu față de musulmani, precum afirmă autoritățile oficiale și ideologii liberalismului, ci față de evrei și persoanele cu orientare sexuală netradițională. Pe lîngă acest fapt, cele mai multe infracțiuni de acest gen revin anume statelor „albastre”, care îi susțin tradițional pe democrați, unde reprezentanții LGBT se simt minunat.

Această neconcordanță dintre teoria impusă societății și realitate generează ura, care s-a amplificat în urma alegerilor între diferite grupuri ale societății americane. Liberalii-globaliști s-au confruntat încă o dată cu situația cînd siguranța în controlul asupra oricărui proces – atît în societate, cît și în geopolitică – în cele din urmă se încheie cu pierderea totală a controlului, creșterea confruntărilor și, drept consecință – cu haosul. Care va fi finalul acestui val de confruntare în SUA – război civil sau conciliere socială în cadrul unei alte ideologii – vom vedea degrabă.

Alexandr Nikișin, pentru Kolokol Rossii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?