Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Liderul transnistrean va pleca în vizită la Moscova

23 ian. 2017,, 17:00   Politică
4401 2

Marţi, o delegaţie a Transnistriei, condusă de preşedintele Vadim Krasnoselski, va pleca în vizită la Moscova.

Potrivit presei din regiune, anunțul a fost făcut de către ministrul Dezvoltării Economice, Serghei Obolnic, la întrevederea cu directorii întreprinderilor industriale.

Potrivit lui, în cadrul vizitei vor fi abordate "diferite probleme cu care se confruntă industria transnistreană, în special, dificultăţile de a ajunge pe piaţa rusă şi de a promova acolo producţia".

"Dacă deplasarea noastră va fi eficientă, atunci ar putea fi soluţionate mai multe probleme legate de activitatea economică externă a întreprinderilor", a menţionat ministrul.

El a recunoscut că în Rusia se va discuta şi despre "creditele de care au nevoie reprezentanţii industriei pentru completarea capitalului circulant, pentru dezvoltarea tehnică şi pentru investiţii capitale".

Ministrul a promis să organizeze regulat întrevederi cu industriaşii la Minister.

"Este imposibil să soluţionezi probleme doar în cabinet, fără să ieşi în afara Ministerului. Industriaşii îşi cunosc problemele cel mai bine şi văd o dinamică în soluţionarea acestora. Vrem să organizăm un sistem de dialog deschis, de contact permanent cu ei", a menţionat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?