X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Peste 40 de avarieri la rețelele de apă, remediate în zilele de odihnă

23 ian. 2017,, 14:50   Capitala
1977 0

Pe parcursul zilelor de sîmbătă și duminică, angajații de SA „Apă-Canal Chișinău” au executat lucrări de înlăturare a 45 de avarieri la rețelele de apeduct, majoritatea fiind din oțel, cu diametrul cuprins între 50-400 mm.

Totodată, au fost realizate lucrări de desfundare la rețelele de canalizare, conform celor 38 de fișe de lucru deschise. Cazuri de îngheț a apometrelor și branșamentelor nu au fost înregistrate, transmite IPN.

ACC anunță, într-un comunicat de presă, că pentru ziua de 23 ianuarie, de către Serviciul dispeceratul central sunt deschise 23 de fișe de lucru pentru lichidarea avarierilor la rețelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. În acest context, pe cîteva străzi sunt prevăzute deconectări de apă. Totodată, sunt înregistrate 58 de situații de avariere la rețelele de canalizare, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute un șir de lucrări care vor fi efectuate pe parcursul zilei de astăzi.

Furnizorul precizează că echipele de intervenție depun eforturile necesare pentru ca toate avarierile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare să fie remediate în timp util.

În altă ordine de idei, ACC menționează că, potrivit informației de ultimă oră, nivelul apei în rîul Nistru este de 9,2 m, nivel ce permite funcționarea Prizei de apă Nistru, de la care se alimentează Chișinăul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?