X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Deflagrație într-o locuință din satul Samurza, raionul Taraclia

23 ian. 2017,, 13:42   Societate
2782 0

Un bărbat de 48 ani a fost transportat de urgență la spital, cu arsuri multiple, în urma unei deflagrații.

Cazul a avut loc duminică după masă, în satul Samurza, raionul Taraclia, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale, salvatorii au fost alertați de către o vecină.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că deflagrația s-a produs în bucătăria locuinței. În consecință, camera de bucătărie a fost distrusă, fără să fie declanșat incendiu.

Proprietarul s-a ales cu arsuri la nivelul capului și a mîinilor, pentru ajutor medical fiind solicitată intervenția Serviciului 903, care l-a transportat la Spitalul raional Taraclia.

Inspectorii urmează să cerceteze circumstanțele și cauza exactă a acestui caz, o ipoteză prealabilă fiind exploatarea incorectă a utilajelor de gaz.

Nu este exclusă versiunea provocării intenționate. Vecinii spun că bărbatul, în casa căruia s-a produs explozia, locuia de unul singur și a mai încercat să deterioreze țeava de gaz și în trecut.

Șeful Serviciului apărare împotriva incendiilor din cadrul Secției situații excepționale Taraclia, maiorul Igor Stoianov, a declarat pentru IPN că se presupune că bărbatul a deteriorat țeava de gaz din bucătărie și a plecat de acasă, fiind văzut de săteni prin localitate. Iar atunci când s-a întors, a conectat lumina, iar ca rezultat s-a produs explozia. Pompierii presupun că scurgerea de gaze a durat nu mai puțin de patru ore. Igor Stoianov afirmă că bărbatul este norocos că a rămas în viață.

Bărbatul suferea de deficiențe mintale, iar recent s-a întors din clinică. Acesta nu era în grija nimănui, mama sa fiind decedată de mai bine de trei ani. Soția fratelui era cea care îi aducea mâncare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?