X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A fost numit un nou pretor pentru unul dintre sectoarele capitalei (VIDEO)

23 ian. 2017,, 12:30   Capitala
5369 0

Sectorul Rîșcani din capitală are un nou pretor. Este vorba de fostul membru al Partidului Liberal Nicolae Balaur, informează NOI.md.

Nicolae Balaur a fost numit în calitate de pretor prin dispoziția primarului general, Dorin Chirtoacă. La ședința săptămînală a Primăriei, Balaur a declarat că va continua bunele practici ale fostei conduceri, dar va depune eforturi considerabile pentru a le îmbunătăți, astfel încît să ajungă la fiecare cetățean.

Mai mult, acesta a promis să respecte legislația și să-și îndeplinească meseria cu devotament, iar cei care vor încălca prevederile legii vor fi trași la răspundere.

Balaur a menționat că a fost membru al PL, însă a depus o cerere de retragere din formațiune, în condițiile incompatibilității funcției cu statutul de membru de partid. Noul pretor a mai activat anterior în compania de construcții „D&D”, în calitate de manager de vînzări a apartamentelor. Compania aparține deputatului PL Iurie Dîrda. Balaur a menționat că în continuare este asistent parlamentar al lui Dîrda.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?