X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un membru al opoziției acuză PDM

20 ian. 2017,, 09:30   Politică
9524 9

Vicepreşedintele Partidului Platforma Dreptate şi Adevăr, Alexandru Slusari, consideră că cetăţenii Moldovei nu au simţit efectul celor 700 mil. euro, acordate de Uniunea Europeană, pentru că din anul 2009 ţara este guvernată de reprezentanţii Partidului Democrat.

Potrivit agenţiei INFOTAG, politicianul a criticat pe reţelele de socializare afirmaţia premierului Pavel Filip, care în ajuns a spus că "dacă cetăţenii nu au simţit pe deplin efectele acestei susţineri, nu este vina Uniunii Europene, ci a autorităţilor de la Chişinău, care au utilizat aceşti bani nu tocmai eficient".

"Ce ide genială! Şi dacă o continuăm? De ce oare cetăţenii nu au simţit efectul celor aproximativ 12 mlrd. lei, care este echivalentul sumei în euro? Doar partidul Democrat în tot acest timp a guvernat ţara în diferite coaliţii. Şi Filip a fost din 2009 în toate Guvernele. Cine trebuia să urmărească ca banii să nu fie furaţi? Cine a controlat în tot acest răstimp Procuratura, Centrul Naţional Anticorupţie şi Banca Naţională? Actualul şef de partid al premierului Filip, coordonatorul coaliţiei de guvernare, Vlad Plahotniuc, şi partidul său de buzunar", consideră Slusari.

El susţine că aceste persoane nu au dreptul moral de a conduce ţara pe care au furat-o împreună cu Filat şi Ghimpu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?