Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trei puncte de trecere de tip debarcader rămîn închise

19 ian. 2017,, 10:09   Societate
1982 0

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, trei puncte de trecere de tip debarcader rămîn în continuare închise, informează NOI.md.

Din cauza formării podurilor de gheață pe rîul Nistru, punctele de trecere „Soroca”, „Cosăuți” și „Vasilcău” sînt nefuncționabile.

Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore patru persoane au încălcat regimul zonei de frontieră; o persoană a fost documentată pentru transportarea ilegală a mărfurilor și bunurilor prin punctul de trecere a frontierei de stat; patru cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. Alți 16 cetățeni au fost documentați pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor; o persoană a încălcat regulile de transportare a pasagerilor, iar alte trei care se aflau în conflict cu legea au fost reținute.

De asemenea, unui cetățean moldovean i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Federației Ruse, iar alți opt cetățeni nu au putut pleca în Uniunea Europeană.

Potrivit datelor statistice, tot în această perioadă 40 792 de persoane au traversat frontiera Republicii Moldova, la fel fiind înregistrate și 10 197 de traversări a mijloacelor de transport.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?