Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon s-a întîlnit cu diaspora moldovenească din Moscova (VIDEO)

19 ian. 2017,, 09:00   Politică
4778 4

La finele vizitei sale oficiale la Moscova, Președintele RM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu cetățenii moldoveni, care locuiesc și muncesc în Federația Rusă.

Potrivit lui Dodon, este prima întîlnire în istoria modernă a țării a președintelui Moldovei cu cetățenii moldoveni stabiliți în Rusia.

”Discuția a fost una caldă și sinceră. Le-am vorbit despre rezultatele vizitei. La rîndul lor, concetățenii noștri au adresat întrebări care îi preocupă, în primul rînd, referitor la rezolvarea problemelor, legate de legilsația migrațională. M-am străduit să răspund la fiecare întrebare”, a menționat șeful statului.

”Am declarat în repetate rînduri, că oamenii sînt bogăția noastră. Indiferent unde ar locui concetățenii, cît de departe nu s-ar afla, ei oricum rămîn ai noștri”, a mai adăugat Igor Dodon.

Președintele țării și-a aexprimat speranța, că mai devreme sau mai tîrziu, va veni ziua cînd Republica Moldova va fi o țară, unde zilnic, vor reveni sute de oameni, spre deosebire de situația actuală.

”Să fac țara atracativă pentru concetățenii noștri, pentru ca ei să se întoarcă și să-și construiască viitorul anume în RM, este una din prioritățile mele în politică”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?