X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Slusari, despre tentativele de corupere a membrilor „DA”

18 ian. 2017,, 12:57   Politică
4810 4

Vicepreședintele Platformei „Demnitate și Adevăr” Alexandru Slusari susține că formațiunea este atacată zilnic pe diverse căi de către oponenții politici, notează NOI.md.

Potrivit lui Slusari, mai mulți reprezentanți ai partidului în teritoriu au fost șantajați sau mituiți în încercarea de a-i determina să părăsească Platforma. Activistul spune că în spatele acestor tentative ar sta conducerea Partidului Democrat.

„În fiecare zi sîntem atacaţi. Activiştii din teritoriu sînt atraşi în alte partide prin şantaj şi corupere. Li se propun salarii de 10 mii de lei, maşini şi oficii. Sînt ameninţaţi cu dosare penale. Din surse sigure am aflat că se pregătesc noi dosare pentru conducerea formaţiunii şi chiar arestul liderului Platformei. După distrugerea Platformei DA, lui Plahotniuc îi va fi mai uşor să distrugă şi celelalte partide care îi stau în cale. Totodată, el vrea să scape de presa independentă, care nu are o coloraţie geopolitică”, afirmă Alexandru Slusari.

Menționăm că luni, la o conferinţă de presă, patru membri ai Organizaţiei teritoriale Orhei a Platformei ”DA”au anunţat că pleacă din formaţiune, fiind nemulțumiți de acțiunile liderilor de partid. În opinia lor, aceștia profită de problemele cetățenilor pentru a ajunge la guvernare și urmăresc doar scopuri personale. Colegii lor au declarat ulterior că fostul conducător al organizaţiei din Orhei, Ion Levinţa, a fost mituit cu 10 mii de lei, o maşină şi un oficiu pentru ca să părăsească partidul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?