X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Șefa Direcției juridice a Primăriei Chișinău a demisionat

14 ian. 2017,, 14:30   Capitala
7178 2

Diana Gurschi și-a dat demisia din funcția de șefă a Direcției Juridice a Primăriei mun. Chișinău. Aceasta a plecat, în luna decembrie 2016, în concediu, cu ulterioara demisie.


Plecarea Dianei Gurschi a venit în momentul în care autoritățile locale sînt aproape să piardă, în urma unor litigii și scheme dubioase, 20 de terenuri cu o suprafață de peste 3 hectare. Anterior, în adresa Dianei Gurschi, inclusiv din interiorul Primăriei au fost formulate mai multe acuzații.

Întrebată dacă demisia sa din funcția de șefă a Direcției Juridice a Primăriei mun. Chișinău este legată de acuzațiile din ultimul timp privind implicarea în schemele de înstrăinare a unor terenuri, fosta șefă din cadrul Primăriei a negat cu vehemență acest lucru și a declarat că a plecat din proprie inițiativă.

„Evident că nu. În primul rînd, niciun teren nu este înstrăinat. Nimeni nu a arătat niciun teren exact, numărul cadastral, care este înstrăinat. Dimpotrivă, din partea administrației locale s-a solicitat de trei ori aplicarea sechestrului și a fost sesizată procuratura și Centrul Național Anticorupție. Litigiul continuă. La acest moment este la Judecătoria sectorului Rîșcani… Personal, am posibilitatea să fac anumite schimbări în viața mea profesională”, a explicat pentru ZdG, Diana Gurschi, care a precizat că cererea de demisie a fost depusă la 26 decembrie și a fost aprobată la 9 ianuarie curent. Mai mult, fosta șefă a Direcției Asistență Juridică spune că deja este angajată la alt serviciu, în sectorul privat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?